ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θεοδωράκης: Δεν κάνουμε αυτό που πρέπει για να προστατεύσουμε τη χώρα μας

Θεοδωράκης: Δεν κάνουμε αυτό που πρέπει για να προστατεύσουμε τη χώρα μας

«Οι χειρότεροι ανθέλληνες, πολλές φορές, είμαστε εμείς» είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης, «γιατί δεν κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε για να προστατεύσουμε τη χώρα μας»

«Τα δάση είναι διαχρονική μας αξία, είναι αυτό που παραδίδουμε στα παιδιά μας και πρέπει να έχουμε πάντα ένα εθνικό σχέδιο προστασίας. Η ευθύνη για αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια στη χώρα μας βαραίνει τους αεριτζήδες της πολιτικής, που δεν κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν», τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Stigma fm της Ζακύνθου…

Ο Σταύρος Θεοδωράκης χαρακτήρισε ανοησίες τα περί συνωμοσιών που κρύβονται πίσω από τις πυρκαγιές που κατέκαψαν για πολλοστή φορά τα δάση της χώρας και τόνισε πως ακόμα υπάρχουν κάποιοι που κάνουν κόλπα με τα δάση -είτε για οικονομικά οφέλη, είτε για τα βοσκοτόπια, είτε για να οικοδομήσουν εκτάσεις- αλλά αυτό δεν απαλλάσσει την κυβέρνηση από τις ευθύνες της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαστε μια ανοχύρωτη χώρα;» αναρωτήθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού και κάλεσε τους τοπικούς βουλευτές, τους υπουργούς της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να πουν στον ελληνικό λαό, αν αδυνατούν να περιφρουρήσουν τη χώρα μας και ο καθένας μπορεί να βάζει φωτιές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.