ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σ.Θεοδωράκης για την επίσκεψη Τσίπρα στην καπνοβιομηχανία

Σ.Θεοδωράκης για την επίσκεψη Τσίπρα στην καπνοβιομηχανία

«Χρήσιμη η επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Παπαστράτο, σαν πρώτη γνωριμία με τον κόσμο της δουλειάς & της παραγωγής, αυτόν που μέχρι πρόσφατα λοιδορούσε» έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης, σε μήνυμά του στο Twitter, σχολιάζοντας την επίσκεψη Τσίπρα στην καπνοβιομηχανία.

Για το ίδιο θέμα εξέδωσε ανακοίνωση το Ποτάμι σύμφωνα με την οποία, «ο κ. Τσίπρας τον τελευταίο καιρό ανακάλυψε την αξία των ιδιωτικών επενδύσεων, αλλά ούτε πιστεύει σε αυτές ούτε μπορεί να τις προωθήσει. Για να μπει η χώρα σε τροχιά σταθερής ανάπτυξης (κι όχι αναιμικής) έχει ανάγκη από τουλάχιστον 100 δισ. επενδύσεις ως το 2020. Για να επιτευχθεί αυτό χρειάζονται άλλα μυαλά. Όχι οπαδοί του «υπαρκτού» και του παρωχημένου κρατισμού».

Το Ποτάμι τονίζει ότι «ο πρωθυπουργός των capital controls υποσχέθηκε και τη λειτουργία αναπτυξιακής τράπεζας το πρώτο τρίμηνο του 2018. Την ίδια στιγμή, το χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας είναι σε ύπνωση, οι επιχειρήσεις αδυνατούν να βρουν κεφάλαια κι όταν τα βρίσκουν πληρώνουν αβάσταχτα επιτόκια και η ρύθμιση των 105 δισ. κόκκινων δανείων παραπέμπεται συνέχεια στις ελληνικές καλένδες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.