ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Λυκούδης για Σ.Θεοδωράκη: «Τον στηρίζω»

Λυκούδης για Σ.Θεοδωράκη: «Τον στηρίζω»

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Λυκούδης, σε συνέντευξη του στο Ρ/Σ «Παραπολιτικά» υπενθυμίζει ότι ήταν από εκείνους που όλο το προηγούμενο διάστημα με «επιμονή και υπομονή» προσπάθησε να πείσει τον επικεφαλής αλλά και τα στελέχη του Ποταμιού ότι έπρεπε να μετάσχουν στην μεγάλη προσπάθεια του ευρύτερου χώρου της κεντροαριστεράς.

Κατά συνέπεια, όπως εξήγησε, δεν μπορεί παρά να στηρίξει τον Σταύρο Θεοδωράκη στην διεκδίκηση της ηγεσίας.

«Από την ώρα που προσπάθησα όσο μπορούσα να πείσω το Ποτάμι, ότι πρέπει να μπει σε αυτή την ιστορία, θα ήταν ανακόλουθο να μην είμαι κοντά στον Σταύρο» αναφέρει διευκρινίζοντας ταυτόχρονα ότι «τιμώ και σέβομαι τους φίλους μου συνυποψήφιους, διότι είναι άνθρωποι που αναλαμβάνουν μια ευθύνη σε ένα σημαντικό και όχι πολύ εύκολο εγχείρημα»

Ο Σπύρος Λυκούδης επαναλαμβάνει ότι αποτελεί «πολιτική παραδοξότητα» να γίνει πρώτα η εκλογή του επικεφαλής του νέου πολιτικού σχηματισμού και στην συνέχεια να διαμορφωθεί η πολιτική του ταυτότητα.

Παρά πάντως τον προβληματισμό του για την ακολουθούμενη διαδικασία, ο κ. Λυκούδης τονίζει ότι πρέπει να διασφαλιστούν όλοι οι δυνατοί τρόποι για να συμμετάσχει μαζικά η κοινωνία.

Ο ίδιος τάσσεται υπέρ της διατήρησης της αυτονομίας κομμάτων και κινήσεων που θα ενταχθούν στον νέο φορέα προκειμένου να υπάρξει ένα «χρονικό διάστημα όσμωσης, συνειδητοποίησης και συλλογισμού στα ήδη υπάρχοντα κόμματα και πολιτικούς σχηματισμούς για το πως θα γίνει αυτό»

Τέλος ζητεί άμεσο συντονισμό των δύο κοινοβουλευτικών ομάδων (ΔΗΣΥ- Ποτάμι) χωρίς βέβαια να αποτελέσουν ενιαία ομάδα.

Μάνος Επιτροπάκης: Χαμηλά τη μύτη στη ΔΗΜΑΡ…

Από την πλευρά του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ελιά, Δημοκρατική Παράταξη» έγραψε στο facebook για την υποψηφιότητα Θεοδωράκη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.