ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Στ.Θεοδωράκης: «Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για τη δημιουργία ενός απολύτως καινούργιου κόμματος»

Στ.Θεοδωράκης: «Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για τη δημιουργία ενός απολύτως καινούργιου κόμματος»

«Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για τη δημιουργία ενός απολύτως καινούργιου κόμματος. Δε θα είναι ΔΗΣΥ, δε θα είναι Ποτάμι, δε θα είναι νέο ΠΑΣΟΚ. Είναι μια καινούργια προσπάθεια, το νέο προοδευτικό Κίνημα» δήλωσε ο υποψήφιος για την αρχηγία του νέου φορέα…

Το μήνυμα ότι το νέο προοδευτικό κίνημα της κεντροαριστεράς δεν θα είναι Δημοκρατική Συμμαχία, ούτε Ποτάμι ούτε και νέο ΠΑΣΟΚ έστειλε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνένευξή του στο κανάλι STAR Κεντρικής Ελλάδας.

Ως προς τα πρόσωπα του νέου φορέα, ο Σταύρος δήλωσε την πίστη του στην ανανέωση. «Θέλουμε την ανανέωση. Υπάρχει καλό δυναμικό σε όλο τον πολιτικό χώρο του κέντρου και αυτό το δυναμικό θα το αξιοποιήσω ως αρχηγός εάν εκλεγώ». Παράλληλα, δήλωσε την εκτίμησή του για πρόσωπα που έχουν αφήσει το θετικό στίγμα τους στη χώρα. «Το παρελθόν έχει και φλόγες, έχει και στάχτες. Και ο Σάκης Πεπονής που έκανε το ΑΣΕΠ, ΠΑΣΟΚ ήταν και προσέφερε υπηρεσία. Αυτή τη φλόγα θέλουμε να τη διατηρήσουμε, αλλά δεν είμαστε με τις στάχτες».

Τέλος, εξέφρασε την εκτίμησή του στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, για τον οποίο «νιώθω σύμμαχος», είπε, κι «ενώ θα μπορούσε να έχει μια εύκολη πολιτική καριέρα στην Αθήνα, επέλεξε κάτι που άλλοι θα σνόμπαραν ως “βουκολικό”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην πρώτη του περιοδεία ως υποψήφιος για τον νέο φορέα, ο Σταύρος Θεοδωράκης επέλεξε να επισκεφτεί το νοσοκομείο της Λαμίας καθώς και μια μεγάλη εξαγωγική επιχείρηση της περιοχής. «Αυτές οι δυο συμβολικές κινήσεις ήταν για να πω στον κόσμο ότι η Ελλάδα πρέπει να φροντίσει τους ασθενέστερους, πρέπει να δώσει λεφτά στην παιδεία, στην υγεία, λεφτά με στόχο τις ανάγκες της κοινωνίας. Από την άλλη, για να πω ότι η Ελλάδα πρέπει να παράγει πλούτο μέσα από εργοστάσια, επιχειρήσεις, βιοτεχνίες. Γιατί μόνο αν έχεις πλούτο μπορείς να μαλώσεις για το πόσα θα μοιράζεις. Τώρα, μαλώνουν για το υστέρημα», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.