ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ερώτηση από το ΠΟΤΑΜΙ για την εισφορά

Ερώτηση από το ΠΟΤΑΜΙ για την εισφορά

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του το Ποτάμι αναφέρει:

«Επειδή πλέον δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση η προσφιλής τακτική της Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κας Αχτσιόγλου να μην απαντά στις ερωτήσεις που καταθέτει το Ποτάμι μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ας απαντήσει τουλάχιστον η ίδια και συνολικά η Κυβέρνηση εάν ισχύουν τα δημοσιεύματα ότι θα επιβληθεί εισφορά 26,95% και στις αποδείξεις δαπανών (τίτλους κτήσης).

Το Ποτάμι εγκαίρως, πριν από 2 μήνες ακριβώς, είχε υποβάλει σχετική κοινοβουλευτική ερώτηση προς την κα Αχτσιόγλου, ζητώντας απαντήσεις για το εν λόγω κρίσιμο θέμα, τονίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό θα επιβαρυνθούν όσοι εργάζονται ευκαιριακά και περιστασιακά, ακόμα και φοιτητές, άνεργοι και μικροσυνταξιούχοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περιμένουμε λοιπόν απαντήσεις αν ισχύει αυτό που φοβόμασταν και αν η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ετοιμάζεται να καταθέσει τροπολογία ώστε να ισχύσει το νέο επιβαρυντικό καθεστώς από 1/1/2018. Εκτός βέβαια και αν τα όσα «ομολόγησε» ο κ. Χουλιαράκης στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2018, δηλαδή πως «Η υπεραπόδοση οφείλεται αποκλειστικά ή σχεδόν αποκλειστικά στην απόδοση του ΕΦΚΑ», είναι η συνταγή «επιτυχίας» της Κυβέρνησης και για το νέο έτος, πλήττοντας πλέον μετά τη μεσαία τάξη και τα χαμηλότερα εισοδήματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.