ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Ánimo, Inés» φωνάζει ο Σταύρος Θεοδωράκης στην Καταλανή υποψήφια των Ciudadanos

«Ánimo, Inés» φωνάζει ο Σταύρος Θεοδωράκης στην Καταλανή υποψήφια των Ciudadanos

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, εκφράζει την υποστήριξή του στην Καταλανή, Ινές Αριμάδας, υποψήφια των Ciudadanos, στις αυριανές εκλογές, τονίζοντας το χώρο τον οποίο εκπροσωπεί, καθώς είναι ανάμεσα σε αυτονομιστές Καταλανούς και τους δεξιούς του Ραχόι.

Αναλυτικά η ανάρτηση στο facebook:

«Η Βαρκελώνη είναι η πόλη μου, η Ισπανία η χώρα μου και η Ευρώπη το μέλλον μας». Αυτό είναι το σύνθημα της Ινές στις αυριανές εκλογές στην Καταλονία. Αντίπαλοι της οι εθνικιστές Καταλανοί που επιμένουν πως η λύση βρίσκεται στα κλειστά σύνορα και στο διαμελισμό των χωρών αλλά και οι σκληροπυρηνικοί δεξιοί του Μαριάνο Ραχόι. Οι δεξιοί στέλνουν τα φυλλάδια τους μόνο στα καστιλιάνικα και ο οπαδοί της ανεξαρτησίας μόνο στα καταλανικά.

Η ατρόμητη όμως – σύμφωνα με τους N.Y.Times – Ινές Αριμάδας έρχεται πρώτη σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Είναι 36 ετών, έχει γεννηθεί στην Ανδαλουσία και δηλώνει «Ανδαλουσιανή, Καταλανή, Ισπανίδα και Ευρωπαία» με τον ίδιο τρόπο που εγώ δηλώνω «Κρητικός, Αγιοβαρβαριώτης, Έλληνας, Ευρωπαίος».

Δεν είμαστε ένα από όλα. Είμαστε όλα.

Η Ινές είναι φανατική μόνο στο ποδόσφαιρο – Μπαρτσελόνα, τι άλλο; – μιλάει για συμφιλίωση και υπόσχεται να σχηματίσει μια κυβέρνηση που θα αντιπροσωπεύει τη μεγάλη μετριοπαθή πλειοψηφία των πολιτών της Καταλονίας και δεν θα είναι υποχείριο της Μαδρίτης.

Ánimo, Inés – Γερά Ινές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Arriba Ciudadanos – πάμε Σιουδαδάνος!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.