Σ.Θεοδωράκης: Όσοι πολεμούν τη λύση ταυτόχρονα υπερασπίζονται το «Δημοκρατία της Μακεδονίας» (βίντεο)

Σ.Θεοδωράκης: Όσοι πολεμούν τη λύση ταυτόχρονα υπερασπίζονται το «Δημοκρατία της Μακεδονίας» (βίντεο)

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, υποστήριξε ότι «όσοι πολεμούν τη λύση, υπερασπίζονται το όνομα, «Δημοκρατία της Μακεδονίας», και εξήγησε ότι «όλες οι μεγάλες χώρες έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια με το όνομα ”Δημοκρατία της Μακεδονίας”».

Υπάρχουν πολλά ονόματα που δίνουν λύση, μια σλαβική λέξη μπορεί να μας καλύπτει πλήρως είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού. «Είμαστε υπέρ μιας σύνθετης λύσης που όμως θα συνοδεύεται με δεσμευτικές εγγυήσεις και τον αλυτρωτισμό», υπογράμμισε.

«Η κυβέρνηση κάνει το ένας λάθος μετά το άλλο», είπε ενώ αναφερόμενος στον κ Καμμένο τόνισε πως είναι επικίνδυνο και γελοίο υπουργός να έχει διαφορετική άποψη για σημαντικά θέματα και να εκθέτει τη χώρα. «Η ευθύνη της κυβέρνησης για τη διγλωσσία είναι τεράστια. Πρέπει να εξασφαλίζει την ελάχιστη υπευθυνότητα μέσα στο κόμμα», σημείωσε.

Αναφερόμενος στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης σχολίασε ότι «όταν οι ομιλητές είναι ακροδεξιοί όταν λένε επικίνδυνα πράγματα για την χώρα σου, παίρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις. Οι ομιλητές αυτής της υπόθεσης ήταν ακροδεξιοί. Ακούω τις ομιλίες και φρίττω».

«Δεν χαρίζουμε τις εθνικές υποθέσεις στους ακροδεξιούς. Δεν είναι ο στρατός που θα μας σώσει στο θέμα των Σκοπίων», τόνισε.

Ο κύριος Θεοδωράκης σχολιάζοντας τα σενάρια για συγκυβέρνηση του Κινήματος Αλλαγής με τον ΣΥΡΙΖΑ, στην θέση των ΑΝΕΛ, ανέφερε, «δεν υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι στην αντιπολίτευση και δεν υπάρχει κανείς πρόθυμος να αντικαταστήσει τον κ Καμμένο. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμμετάσχουμε σε ένα τέτοιο κυβερνητικό σχήμα. Δεν μας ενδιαφέρει κανένα υπουργείο με πρωθυπουργό τον κ Τσίπρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.