ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ποτάμι για υπόθεση Novartis: «Πλήρης διεύρυνση χωρίς επικοινωνιακά παιχνίδια»

Ποτάμι για υπόθεση Novartis: «Πλήρης διεύρυνση χωρίς επικοινωνιακά παιχνίδια»

Θα υπερασπιστεί την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης Novartis, αναφέρει η ανακοίνωση από το Ποτάμι, στην οποία κατηγορεί την κυβέρνηση πως επιδιώκει την εκμετάλλευση του θέματος.

«Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση έδειξε να ενδιαφέρεται όχι τόσο για την αλήθεια, αλλά για την επικοινωνιακή εκμετάλλευση του θέματος. Οι υπουργοί της, εδώ και μήνες, είχαν μια προνομιακή ενημέρωση για τμήματα της δικογραφίας, τα οποία χρησιμοποιούσαν κατά το δοκούν ως πολιτικές ρουκέτες σε συνεργασία με κομματικά τους ΜΜΕ», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Το Ποτάμι συμπληρώνει ότι είναι αντίθετο «με τις μικροκομματικές αντιπαραθέσεις και τις έξωθεν θεσμικές παρεμβάσεις», ενώ καλεί τους δικαστικούς λειτουργούς «να περιφρουρήσουν το κύρος και την ανεξαρτησία τους, αποφεύγοντας τον συγχρωτισμό τους με εκπροσώπους της εκτελεστικής εξουσίας και εν γένει της πολιτικής».

«Όσα αποκαλύφθηκαν, αρχικά από το FBI, και στη συνέχεια από τις υπηρεσίες και άλλων χωρών, εγείρουν για άλλη μια φορά πολλά ερωτήματα για τις σχέσεις των πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών με κρατικούς λειτουργούς, στελέχη των συστημάτων υγείας, αλλά και πολιτικούς», επισημαίνεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.