ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σ. Θεοδωράκης: «Τούρκοι ναύαρχοι γελάνε στο Αιγαίο και εμείς το παίζουμε σκληροί με τους βόρειους γείτονες»

Σ. Θεοδωράκης: «Τούρκοι ναύαρχοι γελάνε στο Αιγαίο και εμείς το παίζουμε σκληροί με τους βόρειους γείτονες»

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Σταύρος Θεοδωράκης στην υπόθεση της Novartis, τις τουρκικές προκλήσεις αλλά και τα συλλαλητήρια σχετικά με τη Μακεδονία.

«Τούρκοι ναύαρχοι γελάνε στο Αιγαίο και εμείς το παίζουμε σκληροί με τους βόρειους γείτονες μας», σημειώνει μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του Ποταμιού, με αφορμή ομιλία του το πρωί της Κυριακής στον Βοτανικό.

Αναλυτικά γράφει:

«Δεν είναι η Ιοκάστη που μας στεναχωρεί. Είναι τα σύννεφα της πολιτικής και της οικονομίας που μας χαλάνε την διάθεση.

Σύννεφα στο χρώμα της μούχλας που δεν κουβαλούν αναζωογονητική βροχή αλλά σκάνδαλα, μηχανορραφίες, ψέματα, λάσπες, απάτες, κλεψιές, σπατάλες… Όπου πέσουν, όλα τα καίνε και άντε μετά να έχεις όρεξη να ψάξεις για την αλήθεια ή να μιλήσεις για δικαιοσύνη.

Και μετά είναι οι «άλλοι» που οργανώνουν συλλαλητήρια – τώρα και στην περιφέρεια. Με ποιανών λεφτά αλήθεια; Τούρκοι ναύαρχοι γελάνε στο Αιγαίο και εμείς το παίζουμε σκληροί με τους βόρειους γείτονες μας.

«Σημαία από νάιλον υψώνουμε σημαία πλαστική, ο κόσμος δεν έχει τίποτε να χάσει και τίποτε να βρει», που τραγουδάει και ο Νιόνιος. Και τι να βρει σε μια Ελλάδα που 860.000 άνθρωποι έχουν χρέη στην εφορία έως 50 ευρώ και 1.340.000 χρωστάνε από 50 ως 500 ευρώ.

Για όλα αυτά θα προσπαθήσω να μιλήσω αύριο Κυριακή στις 11 το πρωί στην Αθηναΐδα στον Βοτανικό (κοντά στην στάση του μετρό στον Κεραμεικό).

Σε περιμένω.Γιατί οι καιροί απαιτούν τόλμη και ευθύνη, όχι μόνο από εμένα, αλλά και από εσένα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.