ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Στη Μόρια ο Θεοδωράκης: «Το Αιγαίο είναι θάλασσα ειρήνης»

Στη Μόρια ο Θεοδωράκης: «Το Αιγαίο είναι θάλασσα ειρήνης»

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε στις καθυστερήσεις που παρατηρούνται από την κεντρική διοίκηση στη λήψη μέτρων, ενώ, όπως είπε, και τα υπουργεία θα έπρεπε να διαχειρίζονται πιο αποτελεσματικά τα ευρωπαϊκά κονδύλια που στόχο έχουν να διευκολύνουν τη ζωή τόσο των κατοίκων, όσο και των προσφύγων που καταφθάνουν στο νησί.

Ο κ. Γαληνός εξήρε το γεγονός ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης του παρουσίασε δέσμη συγκεκριμένων μέτρων και θέσεις για την ανακούφιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Στο μεταναστευτικό, οι καθυστερήσεις από την πλευρά του κράτους συνεχίζονται. Πρέπει να πιέσουμε για τα χρήματα από την ΕΕ που θα ελαφρύνουν τη ζωή, τόσο των ανθρώπων που αναζητούν καταφύγιο εδώ, όσο και των πολιτών της Μυτιλήνης.

https://twitter.com/St_Theodorakis/status/984772001561759744

Επίσης, ο Σταύρος Θεοδωράκης επιδοκίμασε τη στάση των νησιωτών του Β. Αιγαίου, που αποτελούν «γέφυρες φιλίας» με την Τουρκία, καθώς, όπως τόνισε, λόγω των καλοκαιρινών μηνών αναμένεται αυξημένη άφιξη τουριστών από τα μικρασιατικά παράλια.

Γι΄ αυτό, όπως επεσήμανε, «οφείλουμε να είμαστε συνετοί και να μην ανεβάζουμε τους τόνους. Αλλο η σύγκρουση με το στρατιωτικό κατεστημένο. Με τον λαό πρέπει να συνυπάρχουμε, όπως και συνυπάρχετε» είπε.

Κατέληξε δε, εξαίροντας την προσπάθεια που έχουν καταβάλει οι δήμαρχοι των νησιών του Βορείου Αιγαίου με τους αντίστοιχους στην Τουρκία, ώστε να διατηρούν το Αιγαίο θάλασσα ειρήνης, συνύπαρξης και φιλίας.

Τέλος ο Ευρωβουλευτής του Ποταμιού Μίλτος Κύρκος επεσήμανε στις δηλώσεις του πως, έχει πολύ μεγάλη σημασία η αποσυμφόρηση του νησιού μέσα από την υλοποίηση της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας, καθώς προβλέπει τη λύση για να ελαττωθεί η πίεση προς το νησί.

Ακολούθως ο κ. Θεοδωράκης βρέθηκε στο καταυλισμό της Μόριας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.