«Το Ποτάμι θα είναι υπερήφανα στην επόμενη Βουλή» δηλώνει ο Σταύρος Θεοδωράκης

«Το Ποτάμι θα είναι υπερήφανα στην επόμενη Βουλή» δηλώνει ο Σταύρος Θεοδωράκης

Το Ποτάμι θα είναι υπερήφανα στην επόμενη Βουλή, δυναμικά, τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε ραδιοφωνική εκπομπή και πρόσθεσε ότι το Ποτάμι τον Σεπτέμβριο θα παρουσιάσει την πρότασή του, η οποία θα βρει ανταπόκριση σε ένα μεγάλο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας και θα αποτελέσει τη βάση για ενδεχόμενες μετεκλογικές συνεργασίες.

Αναφερόμενος στις φήμες που τη μια μιλούν για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, την άλλη με τη ΝΔ , τόνισε ότι «δεν θα γίνουμε ιπποκόμοι κανενός» και πρόσθεσε: «Η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών του Ποταμιού αποφάσισε ότι πρέπει να προχωρήσουμε αυτόνομα. Κάποιοι θέλουν να μας σύρουν ντε και καλά δεξιά και κάποιοι άλλοι ντε και καλά αριστερά. Δεν θα μας σύρουν. Δεν θα γίνουμε ιπποκόμοι κανενός».

Ερωτηθείς για το tweet του Γρηγόρη Ψαριανού εναντίον του, είπε ότι δεν θα απαντήσει σε ένα tweet που έγινε στις 4 και μισή το πρωί προσθέτοντας την λαϊκή ρήση «της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει». Στα επίμονα ερωτήματα για την «αγωνία» που ενδεχομένως έχουν βουλευτές του Ποταμιού για το κοινοβουλευτικό τους μέλλον είπε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Προφανώς οι άνθρωποι έχουμε αδυναμίες και προφανώς κάποιοι σκέφτονται συνεχώς το μέλλον τους. Δεν είμαι από αυτούς. To πιό εύκολο και ξεκούραστο είναι να προσδένεται κανείς σε ένα μεγάλο καράβι αντί να θαλασσοδέρνεται και να προσπαθεί με μια μικρή βάρκα. Εμείς δεν θα το κάνουμε αυτό. Δεν θα εξαγοραστώ με μια κοινοβουλευτική έδρα δεξιά ή αριστερά, επειδή ο αγώνας με το Ποτάμι είναι δύσκολος. Άλλωστε η εκτίμησή μου είναι ότι ο αγώνας θα είναι νικηφόρος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.