ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στο μπλόκο της Κοκκινιάς ο Προκόπης Παυλόπουλος και η απάντηση για τις αρμοδιότητες του

Στο μπλόκο της Κοκκινιάς ο Προκόπης Παυλόπουλος και η απάντηση για τις αρμοδιότητες του

Για πρώτη φορά στην νεώτερη πολιτική ιστορία, Πρόεδρος Δημοκρατίας θα επισκεφθεί τη Νίκαια για να τιμήσει τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται για το μπλόκο της Κοκκινιάς.

Στην κεντρική εκδήλωση μνήμης ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα επισκεφθεί το σημείο που οι γερμανοί το 1944 σκότωσαν νέους και νέες που αντιστέκονταν στις κατοχικές δυνάμεις. Τις εκδηλώσεις διοργανώνει ο δήμος της Νίκαιας και ο Πρόεδρος Δημοκρατία θα τιμήσει με την παρουσία του τις εκδηλώσεις με κατάθεση στεφάνου στη μαρμάρινη πλάκα- αφιέρωμα στο νεαρό Αθανάσιο Κ. Χαμπιλίδη ετών 16 που σκοτώθηκε απο γερμανικές σφαίρες στις 24 Σεπτεμβρίου 1944 (κτίριο ΧΑΝ, Θειρών και Κασταμονής). Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το ιστορικό της ημέρας απο τον Δήμαρχο Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη κ. Γιώργο Ιωακειμίδη και χαιρετισμός από την Α.Ε Προέδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ ο πρόεδρος δημοκρατίας με αφορμή τη συζήτηση που άνοιξε δημοσιογράφος για το κατά πόσο ο Πρόεδρος Δημοκρατίας έχει δικαίωμα και δυνατότητα εκ των αρμοδιοτήτων του να παρέμβει όταν υπάρχει και διαπιστώνεται δυσαρμονία ανάμεσα σε κυβέρνηση και κοινωνία, συνεργάτες του, διευκρίνζαν ότι η συγκεκριμένη δυνατότητα έπαψε να υφίσταται απο το 1985 όταν επι Ανδρέα Παπανδρέου έγινε αναθεώρηση του Συντάγματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.