ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Π.Παυλόπουλος: «Η διάλυση της Ε.Ε θα είναι νομοτελειακή εξέλιξη εάν δεν επιτευχθεί η πλήρης ενοποίηση της»

Π.Παυλόπουλος: «Η διάλυση της Ε.Ε θα είναι νομοτελειακή εξέλιξη εάν δεν επιτευχθεί η πλήρης ενοποίηση της»

Η διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με πρώτη την Ευρωζώνη, θα είναι νομοτελειακή εξέλιξη εάν δεν επιτευχθεί η πλήρης ενοποίηση της, με τη μορφή ομοσπονδιακής διακυβέρνησης υπό θεσμικούς όρους αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, επεσήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Μιλώντας σε εκδήλωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Επιτροπής Περιφερειών της Ε.Ε., στο συνεδριακό κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, ο κ. Παυλόπουλος επεσήμανε ότι «η επιβίωση και η εν γένει προοπτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης εξαρτώνται όχι μόνον από την οικονομική και τη νομισματική πρόοδο, αλλά πρωτίστως από την αντοχή των θεσμών του ευρωπαϊκού οικοδομήματος».

Ο κ. Παυλόπουλος έκανε εκ νέου λόγο για «θεσμική “αφάνεια” του Eurogroup», επισημαίνοντας ότι αυτό διαπιστώθηκε από το Δικαστήριο Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΔΕΕ), με την απόφασή του στις 20.6.2016 «Ledra Advertising».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθύμισε επίσης ότι η θεσμική αυτή «αφάνεια» του Eurogroup έχει καταγγελθεί επανειλημμένως από τον Ευρωπαίο επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.