Πρ. Παυλόπουλος: «Θα υπερασπισθούμε στο ακέραιο τα σύνορα της Ελλάδας και της ΕΕ»

Πρ. Παυλόπουλος: «Θα υπερασπισθούμε στο ακέραιο τα σύνορα της Ελλάδας και της ΕΕ»

«Για να θυμηθούμε τον εθνικό μας ποιητή Διονύσιο Σολωμό, η δόξα θα περπατά πάντα στα Ψαρά. Πριν απ’ όλα προκειμένου να μας θυμίζει το αίμα που χύθηκε για την ελευθερία. Επιπλέον, όμως, για να μας διδάσκει ότι πρέπει να υπερασπιζόμαστε την ελευθερία, στο διηνεκές, με κάθε τίμημα», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, που παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις για την 193η επέτειο του ολοκαυτώματος των Ψαρών.

Υπογράμμισε ακόμη ότι «μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο από εδώ, τα Ψαρά, διαμηνύουμε προς όλες τις γειτονικές χώρες, και ιδίως προς την Τουρκία, ότι τείνουμε ειλικρινώς χείρα φιλίας και καλής γειτονίας. Πλην, όμως, είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπισθούμε στο ακέραιο τα σύνορα της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως αυτά καθορίζονται από το Διεθνές Δίκαιο στο σύνολό του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.