ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Υπεγράφησαν από τον Προκόπη Παυλόπουλο τα Προεδρικά διατάγματα για τα υποθηκοφυλακεία

Υπεγράφησαν από τον Προκόπη Παυλόπουλο τα Προεδρικά διατάγματα για τα υποθηκοφυλακεία

Σήμερα υπεγράφησαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τα Προεδρικά Διατάγματα που αφορούν την μετατροπή σε έμμισθα, ειδικών άμισθων Υποθηκοφυλακείων της χώρας, που λειτουργούν με αναπλήρωση, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: “Η έκδοσή τους -στηρίζεται στο άρθρο 32 του ν. 4456/2017- θα επιτρέψει την ολοκλήρωση των διαδικασιών υλοποίησης της εμμισθοποίησης, ιδίως μετά και την ψηφισθείσα τροπολογία του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρου Κοντονή σχετικά με την προσωρινή άσκηση των καθηκόντων καταχώρισης πράξης ή απόφασης που έχει σχέση με τη σύσταση, μεταβίβαση ή κατάργηση εμπραγμάτων δικαιωμάτων στα βιβλία μεταγραφών από τον προϊστάμενο της Γραμματείας του οικείου Ειρηνοδικείου και, εν ελλείψει αυτού, από τον προϊστάμενο της Γραμματείας του οικείου Πρωτοδικείου.
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχει εδώ και καιρό αναλάβει πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση των δυσλειτουργιών που εμφανίζονται σε Υποθηκοφυλακεία της χώρας, δηλαδή σε θεσμούς με ιδιαίτερη κοινωνική σημασία για τα εμπράγματα δικαιώματα των πολιτών και θεωρεί ότι μετά από αυτή την εξέλιξη η αποκατάσταση της κανονικότητας στη λειτουργία τους θα είναι σύντομη”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.