ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πρ. Παυλόπουλος: «Αποτροπιασμός για την βάρβαρη τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη»

Πρ. Παυλόπουλος: «Αποτροπιασμός για την βάρβαρη τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη»

Τον αποτροπιασμό του για τηβάρβαρη τρομοκρατική επίθεση στην Βαρκελώνη εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος προς τον Βασιλιά της Ισπανίας Φίλιππο και οτν ισπανικό λαό.

Συγκεκριμένα, ύστερα από εντολή του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου, η Πρεσβεία της Ελλάδος στην Μαδρίτη μετέφερε, προς τον Βασιλέα της Ισπανίας Φίλιππο και τον Ισπανικό Λαό, τον αποτροπιασμό του Έλληνα Προέδρου για την βάρβαρη τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη, καθώς και τα ειλικρινή συλλυπητήριά του προς τις οικογένειες των θυμάτων και τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση των τραυματιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.