Στις Σπέτσες ο Προκόπης Παυλόπουλος για την επέτειο της ιστορικής ναυμαχίας

Στις Σπέτσες ο Προκόπης Παυλόπουλος για την επέτειο της ιστορικής ναυμαχίας

Το νησί των Σπετσών θα επισκεφθεί σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος θα τιμήσει με την παρουσία του τις εκδηλώσεις για την 195η επέτειο της ιστορικής ναυμαχίας.

Αρχικά, στις 10:30 το πρωί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στη δοξολογία που θα ψαλεί στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια θα μεταβεί στο μνημείο των ηρώων, όπου θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση και κατόπιν ο Προκόπης Παυλόπουλος θα καταθέσει στεφάνι.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στην Καποδιστριακή στέγη Σπετσών, όπου κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής, θα ανακηρυχθεί σε επίτιμο δημότη Σπετσών.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις Σπέτσες, ο Προκόπης Παυλόπουλος θα ξεναγηθεί στο μουσείο της Μπουμπουλίνας και κατόπιν θα πάει στο λιμάνι, στη Ντάπια, όπου θα ρίξει στεφάνι στη θάλασσα, προς τιμήν των πεσόντων στην ναυμαχία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.