ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πρ. Παυλόπουλος για Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού: «Από την προσφορά του καταξιώνεται ο άνθρωπος»

Πρ. Παυλόπουλος για Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού: «Από την προσφορά του καταξιώνεται ο άνθρωπος»

Με την Οργάνωση «Let’s do it Greece» συναντήθηκε ο Πρόεδορς της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού.

Κορυφαία στάση ζωής, που πηγάζει από τον Αλτρουϊσμό και την Προσφορά, χαρακτήρισε ο Προκόπης Παυλόπουλος τον Εθελοντισμό, κατά την συνάντησή του με Εθελοντές της Οργάνωσης «Let’s do it Greece – Γίνε η αλλαγή που περιμένεις», με την ευκαιρία της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού.

Ο κ. Παυλόπουλος τους συνεχάρη για την σημαντική προσφορά τους και πρόσθεσε «Ο γνήσιος Εθελοντισμός, από την φύση του, είναι κορυφαία στάση ζωής, η οποία πηγάζει από τον Αλτρουϊσμό και την Προσφορά και «αρδεύει» το πολύτιμο για την κοινωνική συνοχή έδαφος του Ανθρωπισμού, προκειμένου να φυτρώσουν οι εμβληματικοί σπόροι της Αγάπης, της Αλληλεγγύης και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, τόνισε ότι η γνήσια εθελοντική τους συνεισφορά, αποτελεί εκδήλωση ύψιστου Ανθρωπισμού που είναι συστατικό στοιχείο του Ελληνικού και του κοινού Ευρωπαϊκού μας Πολιτισμού, είναι τόσο περισσότερο αξιέπαινη, όσο αναπτύσσεται σε μιαν άκρως κρίσιμη περίοδο για την Κοινωνία μας, συμβάλλοντας καθοριστικώς στην αποτροπή της καταστροφικής ρήξης του κοινωνικού ιστού και κατέληξε με την επισήμανση ότι «από την προσφορά του καταξιώνεται ο άνθρωπος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.