ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Την παραίτηση του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου για να διασωθεί η Μακεδονία του ζητά με επιστολή ο επίτιμος Α/ΓΕΣ Φ.Φράγκος

Την παραίτηση του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου για να διασωθεί η Μακεδονία του ζητά με επιστολή ο επίτιμος Α/ΓΕΣ Φ.Φράγκος

Την παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου ζήτησε πριν λίγο ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος, προκειμένου να πέσει η κυβέρνηση και να μην περάσει η εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια, να μην αναγνωριστεί η σκοπιανή διάλεκτος ως «μακεδονική» γλώσσα και να μην αναγνωριστεί η υπηκοότητα και η εθνικότητα των Σκοπιανών ως «μακεδονική»

Ιδού ολόκληρο το κείμενο της επιστολής

«Εξοχώτατε Κυριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας.



Επιτρέψατε μου να σας αναφέρω ότι, θεωρώ καθήκον μου να σας προτρέψω, προκειμένου να αποτραπεί η απαράδεκτη υπογραφή συμφωνίας με τα Σκόπια, η οποία θα προκαλέσει ανεπανόρθωτη εθνική βλάβη, όπως καλώς γνωρίζετε, να υποβάλετε την παραίτηση σας από το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. 




Τούτο επιβάλλεται προκειμένου ο Κυρίαρχος Ελληνικός λαός να αποφασίσει ασκώντας το δικαίωμα της εθνικής κυριαρχίας για το μέλλον της χώρας μας.



Σε κάθε περίπτωση, ασκώντας κάθε δυνατό δικαίωμα σας από την εφαρμογή του Συντάγματος, μπορείτε να οδηγήσετε τη χώρα σε εκλογές, εφ’όσον δεν δυνάστε να προκηρύξετε δημοψήφισμα.



Είναι αυτονόητο ότι, η επικύρωση απο την Βουλή των Ελλήνων της «συμφωνίας» των κ.κ.Τσίπρα-Ζάεφ, μετά μακρύ χρονικό διάστημα, θα προκαλέσει ανεπανόρθωτες δυσμενείς συνέπειες για τη χώρα.



Τιμώντας τη μνήμη του Εθνάρχη Μακεδόνα Κωνσταντίνου Καραμανλή, σας καλώ να παραιτηθείτε κύριε Πρόεδρε.



Με ιδιαίτερο σεβασμό.


Ο 
Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ 



Φραγκούλης Σ.Φράγκος


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στρατηγός ε.α.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.