Δ.Βέττας (ΣΥΡΙΖΑ): «Δεν μπορεί να χτυπάμε τον Τόσκα για τις εκκενώσεις των κατειλημμένων κτηρίων»

Δ.Βέττας (ΣΥΡΙΖΑ): «Δεν μπορεί να χτυπάμε τον Τόσκα για τις εκκενώσεις των κατειλημμένων κτηρίων»

Συνεχίζεται ο «εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ για την εκκένωση κατειλημμένων κτηρίων στη Θεσσαλονίκη με τον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος Δημήτρη Βέττα να εκφράζει τη διαφωνία με την ανακοίνωση που ψέγει την αστυνομία και τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Τόσκα.

«Η αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης καταλήψεων στέγης στη Θεσσαλονίκη μας βρίσκει αντίθετους. Η ποινικοποίηση εγχειρημάτων αλληλεγγύης συνιστά πρακτική που δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς» είχε αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Βέττα να δηλώνει τη Δευτέρα σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι «δεν υπάρχει νομιμότητα κατά περίπτωση».

«Η νομιμότητα αφορά όλους μας… Δεν υπάρχει νομιμότητα κατά περίπτωση, δεν μπορούμε να βάλλουμε κατά του υπουργού, ας αφήσουμε τους υπουργούς να κάνουν τη δουλειά τους, ας μην επεμβαίνουμε κάθε λίγο και λιγάκι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βέττας, προσθέτοντας ότι «μπορεί να τα ακούσω και από το κόμμα μου, αλλά δεν θέλω να κρύβομαι, ο υπουργός κάνει μια πολύ δύσκολη δουλειά αντιμετωπίζει όχι μόνο το κοινό έγκλημα, αλλά και το προσφυγικό και άλλα πράγματα, και βρίσκεται στη ‘‘δυσάρεστη θέση’’ να επιβάλλει την τάξη». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κληθείς, δε, να σχολιάσει όσα συνέβησαν την Κυριακή με την έφοδο αντεξουσιαστών στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τα γεγονότα ως «τραγικά» και συμπλήρωσε «κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μπει μέσα μια εκκλησιά την ώρα της λειτουργίας και να πει αυτό που έχει να πει, έχει τόσο χώρο να τα πει έξω από την εκκλησιά που δεν νομιμοποιούνται κάποιοι να το κάνουν εκεί». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.