Π. Ρήγας: «Περικοπές, απολύσεις, ξεπούλημα και απορρύθμιση το τετράπτυχο του Κ. Μητσοτάκη»

Π. Ρήγας: «Περικοπές, απολύσεις, ξεπούλημα και απορρύθμιση το τετράπτυχο του Κ. Μητσοτάκη»

«Περικοπές – απολύσεις – ξεπούλημα – απορρύθμιση, αυτό είναι το τετράπτυχο της πολιτικής του κ. Μητσοτάκη» δήλωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Ο Παναγιώτης Ρήγας χαρακτήρισε ακραία νεοφιλελεύθερες τις εξαγγελίες του προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ, σημειώνοντας πως η στάση της ΝΔ την τελευταία περίοδο έρχεται σε αντίθεση με τα μέτρα που εξήγγειλε. «Υπάρχει μεγάλη αντίφαση όταν κ. Μητσοτάκης μιλάει για περικοπή 75.000.000 από προσλήψεις και απολύσεις στο δημόσιο, ενώ τόσο καιρό ολοφύρεται για ελλείψεις στην Παιδεία και την Υγεία» είπε ο Π. Ρήγας.

Σχολιάζοντας της εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη για τον ΦΠΑ, επισήμανε πως η μείωση σε 11% και 22% αφ’ ενός δεν είναι εφικτή και αφ’ ετέρου σημαίνει κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ 6% που ισχύει σήμερα για φάρμακα και βιβλία.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τηρεί μεν τη συμφωνία αλλά έχει υλοποιήσει και εξακολουθεί να υλοποιεί μέτρα για την προστασία των ευάλωτων ομάδων, των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας. Η Νέα Δημοκρατία, αντίθετα, σκοπεύει να εφαρμόσει ακραία νεοφιλελεύθερα και αντιλαϊκά μέτρα» υποστήριξε ο Π. Ρήγας.

Ερωτηθείς για το θέμα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών και το πόρισμα για την Τράπεζα Αττικής, ο Πάνος Ρήγας ανέφερε πως ο νόμος θα τηρηθεί στο ακέραιο για όλους και πως καμία άδεια δεν θα δοθεί αν διαπιστωθεί φοροδιαφυγή. «Το ζοφερό κλίμα που προσπαθεί να δημιουργήσει η ΝΔ είναι καταστροφικό για την κοινωνία, όχι για τον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε. Η κυβέρνηση κατάφερε μέσα από μια απόλυτα διαφανή και δίκαιη διαδικασία να βάλει τέλος στο καθεστώς ανομίας που επικρατούσε στο τηλεοπτικό τοπίο και θα συνεχίσει να ακολουθεί και να εφαρμόζει κατά γράμμα όσα προβλέπει ο νόμος, κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.