ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αποσύρεται από την πολιτική η Άννα Βαγενά

Αποσύρεται από την πολιτική η Άννα Βαγενά

Δεν θα είναι ξανά υποψήφια στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά. Το ανακοίνωσε η ίδια στους παριστάμενους συναδέλφους της και εκπροσώπους φορέων κατά την χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου για τις αποζημιώσεις των αγροτών του Τυρνάβου.

Μάλιστα η βουλευτής επέκρινε έντονα την στάση συναδέλφων της γιατί δεν δίνουν μέρος του μισθού τους σε συνταξιούχους στους οποίους περικόπηκε το ΕΚΑΣ.

Η Άννα Βαγενά εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Λάρισας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. Νωρίτερα υπήρξε ανεξάρτητη Βουλευτής της Α’ Αθηνών (2012) κατόπιν διαγραφής της από το ΠΑΣΟΚ για την καταψήφιση του Β’ Μνημονίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: thessalianews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.