ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρ. Σβίγκου: «Σειρά των δανειστών να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους»

Ρ. Σβίγκου: «Σειρά των δανειστών να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους»

Η ρύθμιση του χρέους είναι ζήτημα πολιτικής βούλησης και είναι η σειρά των δανειστών να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους απέναντι στην Ελλάδα, η οποία έχει τηρήσει πλήρως τα συμφωνηθέντα, όπως αναγνωρίζουν όλοι, τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, σε ραδιοφωνική της συνέντευξη.

«Έχει έρθει και η ώρα της Ευρώπης και η ώρα συνολικά των δανειστών, να πάρουν εκείνες τις αποφάσεις οι οποίες θα είναι αντίστοιχες των θυσιών του ελληνικού λαού, αλλά και των οικονομικών αποδόσεων που έχει αυτή τη στιγμή το ελληνικό πρόγραμμα» είπε η κ. Σβίγκου, επικαλούμενη «τα στοιχεία υπεραπόδοσης των στόχων της ελληνικής οικονομίας, τα οποία δεν μπορούν να παραγνωριστούν από τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα».

«Δεν μπορεί να χαθεί αυτή η ευκαιρία που υπάρχει για υπέρβαση της κρίσης και να παραπεμφθεί στις καλένδες» επισήμανε και συνέχισε: «Κανένας δεν μπορεί να κατηγορήσει την ελληνική πλευρά ότι δεν έχει κάνει όλα όσα έπρεπε να κάνει. Αυτό καταδείχθηκε και στην τελευταία συνεδρίαση του Eurogroup, όπου εκεί εκφράστηκε πλήρως η αποδοχή και η επιβράβευση των προσπαθειών της Ελλάδας ως προς αυτό το επίπεδο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.