ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

K. Ζουράρις: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για το 2060 για το χρέος, θα έχουμε πεθάνει μέχρι τότε»

K. Ζουράρις: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για το 2060 για το χρέος, θα έχουμε πεθάνει μέχρι τότε»

O Κώστας Ζουράρις χαρακτήρισε τη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς ως κουρελόχαρτο ο οποίος τόνισε με ραδιοφωνική του συνέντευξη πως δεν έχει καμία σημασία η ψήφιση των μέτρων, εφόσον οι δανειστές δεν τηρούν τις δεσμεύσεις τους για το ελληνικό χρέος.

Μάλιστα, στην επισήμανση ότι οι πιστωτές ωθούν τη λύση στο 2060, ο υφυπουργός Παιδείας τόνισε μιλώντας: «Έχω την εντύπωση ότι το 2060 δεν θα ζουν και αυτοί. Επομένως, δεν είναι δυνατόν να γίνεται συζήτηση επιστημονική στη βάση ορισμένων επιστημονικών δομών, που ισχύουν στη συνύπαρξη μεταξύ συστημάτων ισχύος, με το τι θα γίνει το 2060. Μπορεί να πέσει ένα κομήτης του Χάλεϊ στο κεφάλι του Διεθνές Νομισματικού Ταμείου και να μην υπάρχει Νέα Υόρκη. Τι να πω;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ στη συνέχεια, ο 77χρονος πολιτικός πρόσθεσε: «Οι δανειστές επιμένουν να μιλούν επί αβέβαιων πραγμάτων για το μέλλον, το οποίο δεν ισχύει ακόμα. Δηλαδή, η καφετζού είναι επιστημονικά ισχυρότερη από αυτήν τη συζήτηση. Ανακυκλώνουμε ακριβώς τις υποθέσεις αυτές, οι οποίες λένε, παραδείγματος χάρη, θα νικήσουν στο Στάλινγκραντ οι Ρώσοι ή οι Γερμανοί; Τρέχα γύρευε»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.