Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: «Συμφωνούμε σε ένα πράγμα, όντως μας χωρίζει Άβυσσος»

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: «Συμφωνούμε σε ένα πράγμα, όντως μας χωρίζει Άβυσσος»

«Οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι με τον κ. Μητσοτάκη συμφωνούμε σε ένα πράγμα: Εκφράζουμε δύο διαφορετικούς κόσμους. Όντως, μας χωρίζει ‘Αβυσσος», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «ο κ. Μητσοτάκης για μία ακόμη φορά δεν κατάφερε να το κρύψει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μας αποκάλυψε ότι το όραμα του για τη δημόσια υγεία είναι να την παραδώσει στα ιδιωτικά συμφέροντα.
Μας αποκάλυψε ότι την ώρα που η κυβέρνηση κάνει προσλήψεις στην παιδεία και την υγεία, ο ίδιος δεσμεύεται να δώσει τη χαριστική βολή στο κοινωνικό κράτος.
Μας αποκάλυψε ότι, αφού επί δεκαετίες το κόμμα του και το ΠΑΣΟΚ λεηλάτησαν την κοινωνική ασφάλιση, τώρα εμφανίζεται ως τηλεοπτικός πλασιέ της ιδιωτικής ασφάλισης.
Μας αποκάλυψε ότι μετά τη συνάντησή του με εργαζόμενους από τον κλάδο των ταχυμεταφορών, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «στον ιδιωτικό τομέα τα συμφέροντα των εργαζομένων και της εργοδοσίας τέμνονται». Αυτή η αντίληψη για την εργασία και τους εργαζομένους τον οδήγησε προφανώς να μην πει κουβέντα για τον καταδικασθέντα για εργατικές παραβάσεις κ. Μηταράκη, αναπληρωτή τομεάρχη Εργασιακών της Νέας Δημοκρατίας!».
Κατόπιν αυτών, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι πως «οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι με τον κ. Μητσοτάκη συμφωνούμε σε ένα πράγμα: Εκφράζουμε δύο διαφορετικούς κόσμους. Όντως, μας χωρίζει Άβυσσος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.