ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Κ.Ζαχαριάδης: Για το Survivor ρωτήθηκε ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Κ.Ζαχαριάδης: Για το Survivor ρωτήθηκε ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Μέχρι και… περί Survivor σχολίασε ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, αποκαλύπτοντας πως έχει ακούσει ακόμα και πως ήταν «κόλπο» της κυβέρνησης «για να ασχολείται ο κόσμος».

Όσον αφορά το αν το βλέπει, απάντησε: «Άμα το πετύχω όταν κάνω ζάπινγκ. Όλα τα βλέπω». Στην ερώτηση ποιον υποστηρίζει ο κ.Ζαχαριάδης φάνηκε αρκετά… διπλωματικός: «Δεν ξέρω. Τα έχω χάσει. Ποιοι έχουν μείνει; Με τους καλούς είμαι», είπε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο δημοσιογράφος Τ.Χατζής συμπέρανε ότι αυτό σημαίνει ότι είναι με τους Μαχητές, για να ανταπαντήσει ο Κώστας Ζαχαριάδης: «Όχι, όχι με τους καλούς. Δεν ξέρω ποιοι είναι καλοί και ποιοι όχι». Με χιουμοριστική διάθεση, ο παρουσιαστής του είπε: «Οι Μαχητές, αφού είστε αριστερός ακόμα». «Θα σας απαντήσω μετά» είπε χαμογελώντας ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως στο… νήμα της εκπομπής η συζήτηση επανήλθε στην πραγματικότητα και ο κ. Ζαχαριάδης και εξομολογήθηκε ότι έχει ακούσει απίστευτα πράγματα όπως ότι «το Survivor είναι κόλπο δικό μας (σ.σ. του ΣΥΡΙΖΑ) για να ασχολείται ο κόσμος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.