ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορείς να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σ.Κούλογλου: Αυτό που κάνει ο Γ.Βαρουφάκης είναι «εξαιρετικά ανήθικο»

Σ.Κούλογλου: Αυτό που κάνει ο Γ.Βαρουφάκης είναι «εξαιρετικά ανήθικο»

Σφοδρότατη επίθεση εξαπέλυσε ο Σ.Κούλογλου κατά του Γιάνη Βαρουφάκη, για το πολύκροτο περιεχόμενο του βιβλίου του «Ενήλικοι στο δωμάτιο».

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε μεταξύ άλλων στο Action 24 ότι ο κ. Βαρουφάκης ήταν ένας «σπιούνος στο δωμάτιο» και όχι αυτό που λέει στο βιβλίο του, «Ενήλικοι στο δωμάτιο».

Παράλληλα δεν έκρυψε την ενόχλησή του για όσα αναφέρονται περί μυστικών μαγνητοφωνήσεων από τον πρώην υπουργό, ενώ ανέφερε ότι αυτές είναι ανήθικες πρακτικές.

«Το μεγάλο πρόβλημα του Γιάνη Βαρουφάκη είναι ότι θέλει να είναι διαρκώς στην επικαιρότητα», πρόσθεσε.

Συγκεκριμένα ο Στέλιος Κούλογλου ανέφερε:

Καταρχήν ο κ. Βαρουφάκης θέλει να είναι στη δημοσιότητα. Ήταν στη δημοσιότητα ως υπουργός Οικονομικών, θέλει να είναι τώρα στη δημοσιότητα και αν θέλει να περάσει η υπόθεση από εξεταστική επιτροπή και ο ίδιος από ειδικό δικαστήριο πάλι θα το ήθελε, γιατί έτσι θα είναι στη δημοσιότητα. Αυτό είναι το πρόβλημά του. Ήταν λάθος η υπουργοποίηση Βαρουφάκη; Αναμφισβήτητα. Πιστεύω όμως, πως αυτό που γίνεται τώρα είναι εξαιρετικά ανήθικο. Πάντα οι πολιτικοί συνηθίζουν να γράφουν μετά από χρόνια τα απομνημονεύματα τους ή τις αναμνήσεις τους από κρίσιμες περιόδους, αλλά αφού αυτές οι περίοδοι έχουν λήξει, όχι ενώ ακόμη συνεχίζονται. Και πολύ περισσότερο, όταν αποδεικνύεται ότι μαγνητοφωνούσαν μυστικά συναντήσεις. Θεωρώ ότι ο κ. Βαρουφάκης ήταν ένας “σπιούνος στο δωμάτιο” και όχι αυτό που λέει στο βιβλίο του, “ενήλικοι στο δωμάτιο”. Και δυστυχώς, ούτε η αντιπολίτευση ούτε τα ΜΜΕ κατακρίνουν αυτή την ανήθικη συμπεριφορά, αλλά απλώς την αξιοποιούν πολιτικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.