Ομόφωνη έγκριση του σχεδίου πολιτικής απόφασης από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Ομόφωνη έγκριση του σχεδίου πολιτικής απόφασης από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Ομόφωνα εγκρίθηκε πριν από λίγο το σχέδιο της πολιτικής απόφασης από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνεδρίαση που ήταν η τελευταία για το καλοκαίρι, διεξήχθη μέσα σε ήρεμο κλίμα και συζητήθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, η διεθνής οικονομική και πολιτική συγκυρία, το Κυπριακό και οι άξονες του πολιτικού σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ κατά την επόμενη περίοδο.

Τους συνέδρους απασχόλησαν οι προοπτικές της οικονομίας και η έξοδος της χώρας στις αγορές, καθώς και τα επόμενα βήματα, με δεδομένο τον στόχο της κυβέρνησης, όπως ετέθη χθες από τον πρωθυπουργό, για οριστική έξοδο από τα μνημόνια και την επιτροπεία έως τον Αύγουστο του 2018.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.