ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Κ.Μητσοτάκη: Ξέρει μόνο να καταστροφολογεί – Ας συνεχίσει σε αυτόν το δρόμο

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Κ.Μητσοτάκη:  Ξέρει μόνο να καταστροφολογεί – Ας συνεχίσει σε αυτόν το δρόμο

Δείτε την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στα όσα είπε στη συνεδρίαση των τομεαρχών της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης…

Ο ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι ο επικεφαλής της ΝΔ δεν λέει ούτε λέξη για όσα χρωστά το κόμμα του στις τράπεζες τονίζοντας: «Ας συνεχίσει σε αυτόν το δρόμο».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Ο κ. Μητσοτάκης μετά την εξαιρετική παρουσία του στη Βουλή, όπου δεν προσήλθε να ψηφίσει την πρότασή του, σήμερα κατέφυγε στη λύση του μονολόγου.

Στην ομιλία του στους τομεάρχες της ΝΔ, επιδόθηκε στην προσφιλή συνήθεια της καταστροφολογίας: Επανέφερε το δόγμα σοκ και δέος που οραματίζεται για την ευρεία κοινωνική πλειοψηφία, με “απελευθερώσεις” δημοσίων υπαλλήλων, «αυτόνομα» δημόσια σχολεία, υπεράσπιση των κοινωνικών ανισοτήτων ως φυσικό φαινόμενο και διάλυση κάθε έννοιας κοινωνικού κράτους.

Επιπλέον, για μία ακόμα φορά ο επικεφαλής της ΝΔ ζήτησε ταχεία εκκαθάριση των μη εξυπηρετούμενων επιχειρηματικών δανείων, χωρίς να πει ούτε λέξη για το υπέρογκο χρέος των 200 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ του κόμματος του στις τράπεζες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ας συνεχίσει σε αυτόν το δρόμο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.