ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Κ. Μητσοτάκης παραμένει ο πιο γνήσιος εκπρόσωπος της διαπλοκής και της ολιγαρχίας»

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Κ. Μητσοτάκης παραμένει ο πιο γνήσιος εκπρόσωπος της διαπλοκής και της ολιγαρχίας»

Έντονη κριτική ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στη Νίκαια.

«Και στη Νίκαια να πάει, ο κ. Μητσοτάκης παραμένει ο πιο γνήσιος εκπρόσωπος του παλιού πολιτικού κατεστημένου, της διαπλοκής και της ολιγαρχίας», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζει ότι «κανένας δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αρχηγός του κόμματος που εκτόξευσε την ανεργία στο 27% θα μπορούσε να εκστομίσει οποιαδήποτε ουσιαστική πρόταση για την καταπολέμηση της ανεργίας».

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι «η στήριξη των επενδύσεων και η αύξηση της απασχόλησης είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων, αυτά που με τόση θέρμη θέλει να καταργήσει» και πως «τα ευχολόγια προς τις επιχειρήσεις για σεβασμό στους εργαζόμενους είναι ανέκδοτο, όταν ταυτόχρονα ο κ. Μητσοτάκης εξαγγέλλει την κατάργηση κάθε θεσμικού πλαισίου ρύθμισης και προστασίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κυβερνόν κόμμα σημειώνει πως «το μόνο που υπόσχεται ο κ. Μητσοτάκης είναι νέες απολύσεις και εργασιακή ζούγκλα». Για να σχολιάσει περαιτέρω: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι όσες φιλότιμες προσπάθειες κι αν καταβάλλει με τη βοήθεια των επικοινωνιολόγων του, ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να πείσει ότι είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που πραγματικά είναι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.