ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ν. Φίλης: «Η Κυβέρνηση και η Περιφέρεια δεν έχουν ευθύνη για τις καταστροφές από τις πλημμύρες»

Ν. Φίλης: «Η Κυβέρνηση και η Περιφέρεια δεν έχουν ευθύνη για τις καταστροφές από τις πλημμύρες»

Η κυβέρνηση και η περιφέρεια δεν έχουν ευθύνη για τις καταστροφές από τις πλημμύρες, υποστήριξε σήμερα σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ ο Νίκος Φίλης.

«Ήταν πράγματα τα οποία τα βρήκαμε, μην συζητάμε με τόση ευκολία ότι φταίει η κυβέρνηση, ή η Δούρου», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός ενώ τόνισε ότι όλες οι βαθμίδες του μηχανισμού διαχείρισης των πλημμυρών ανταποκρίθηκαν άμεσα.

Αναφερόμενος στο κοινωνικό μέρισμα ο κ. Φίλης το χαρακτήρισε ως «μία πράξη δικαιοσύνης», σημείωσε ωστόσο ότι αυτό δεν αναιρεί το πλαίσιο λιτότητας.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης για το χρέος υποστηρίζει ότι αυτό που επιδιώκει είναι μία συμφωνία για τη μείωση του χρέους άρα να υπάρξει και μείωση των πλεονασμάτων και να ανακουφιστεί ο κόσμος από την μεγάλη φορολογία, αλλά και να ενισχυθεί το κοινωνικό κράτος.

«Δεν είναι εύκολο να μιλά κανείς για δικαιοσύνη και ανάπτυξη όταν έχει 3,5% πλεονάσματα, άρα πρέπει να μειωθούν τα 3,5% πλεονάσματα», τόνισε.

Μπαλαούρας: Για την καταστροφή στη Μάνδρα φταίει η ανομία 40 ετών

Την άποψη του κ. Φίλη φαίνεται να υποστηρίζει και ο Μάκης Μπαλαούρας ο οποίος δήλωσε σήμερα ότι «για την καταστροφή στη Μάνδρα δεν φταίει η Δούρου, αλλά η ανομία 40 ετών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Φταίει η περιφέρεια και η Δούρου για 40 χρόνια ανομίας; Για μπάζωμα ρεμάτων και αποψίλωση δασών; Ουαί υμίν φαρισαίοι υποκριτές», είπε συγκεκριμένα ο κ. Μπαλαούρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.