ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Την ακύρωση της πώλησης όπλων στην Σαουδική Αραβία ζητά Ν. Φίλης και Γ. Κυρίτσης

Την ακύρωση της πώλησης όπλων στην Σαουδική Αραβία ζητά Ν. Φίλης και Γ. Κυρίτσης

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης παρεμβαίνει δημόσια στην ακραία αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για την πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία.

Ο κ.Φίλης αφού ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει θέμα σκανδάλου και εκτιμά ότι η κυβέρνηση θα δώσει ικανοποιητικές απαντήσεις στη Βουλή υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση πρέπει να ακύρωση την πώληση πολεμικού υλικού σημειώνοντας ότι υπάρχουν έντονα ερωτήματα για την απόφαση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας να προχωρήσει σε πωλήσεις όπλων στο καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας σε μία στιγμή που οι αεροπορικής δυνάμεις αυτής της χώρας μαζί με αυτές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έχουν καταγγελθεί από διεθνείς παρατηρητές ότι εμπλέκονται στον εμφύλιο πόλεμο της Υεμένης βομβαρδίζοντας στόχους και προκαλώντας θύματα στον άμαχο πληθυσμό και μια τεράστια ανθρωπιστική καταστροφή.

Στην ίδια γραμμή και ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, Γιώργος Κυρίτσης, με μια λιτή ανάρτησή του στο Facebook, εξέφρασε την «απόλυτη» συμφωνία του με την πρόταση που έκανε σήμερα ο Νίκος Φίλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πληθαίνουν, έτσι, οι φωνές εντός του κυβερνώντος κόμματος, που διαφωνούν ανοιχτά με τους χειρισμούς του υπουργού Εθνικής Άμυνας, εκφράζοντας ανοιχτά την αντίθεσή τους και καλώντας την κυβέρνηση να ακυρώσει την πώληση στρατιωτικού υλικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.