Zαχαριάδης για Novartis: Προσπαθούν με επικοινωνιακά τεχνάσματα να πουν ότι τους την έχουμε στημένη

Zαχαριάδης για Novartis: Προσπαθούν με επικοινωνιακά τεχνάσματα να πουν ότι τους την έχουμε στημένη

«Επιχείρημα ρουτίνας που δείχνει πανικό», χαρακτηρίζει ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, τις κατηγορίες ότι με την υπόθεση Novartis η κυβέρνηση επιδιώκει να χτυπήσει την αντιπολίτευση και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.

«Αντί να ζητήσουν από τη Δικαιοσύνη την πλήρη διαλεύκανση αυτού του σκανδάλου προσπαθούν με δήθεν πολιτικά ή επικοινωνιακά τεχνάσματα να πουν ότι “τους την έχουμε στημένη”», τονίζει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του σε εφημερίδα.

Ο ίδιος κάνει λόγο για διεθνές σκάνδαλο, θυμίζει ότι την έρευνα δεν την ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά οι αμερικανικές διωκτικές αρχές. Σημειώνει μάλιστα ότι ενόψει των συγκλίσεων μεταξύ των κομμάτων μετά τις εκλογές του 2019 «συμφέρει μεσοπρόθεσμα όλες τις υγιείς πολιτικές δυνάμεις να υπάρξει εκκαθάριση σε κάθε υπόθεση που μυρίζει σκάνδαλο ακόμη και σε κάθε υπόνοια σκανδάλου».

Κληθείς να σχολιάσει τις διαφοροποιήσεις του Γιάννη Στουρνάρα περί «καθαρής εξόδου», ο κ. Ζαχαριάδης υπογραμμίζει ότι «η έξοδος θα είναι το τέλος των μνημονίων και μια νίκη της χώρας που στηρίχθηκε στις θυσίες του ελληνικού λαού. Όποιος παίζει με τις λέξεις είναι σαν να προσβάλει τον λαό που υπέφερε και εξακολουθεί να δυσκολεύεται για να ορθοποδήσει η χώρα».

Σχετικά με τις εξελίξεις με την πΓΔΜ, δηλώνει ότι αντί των κόκκινων γραμμών, προτιμά τις «εθνικά συμφέρουσες λύσεις», ενώ σημειώνει πως «πατριωτική πολιτική είναι αυτή που εκμεταλλεύεται τις διεθνείς συγκυρίες, τις πολιτικές αλλαγές και αντιλαμβάνεται τις ευκαιρίες για να λύνει θέματα προς όφελος της χώρας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την τουρκική προκλητικότητα των τελευταίων ημερών, ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζει ότι η χώρα δεν θα παρασυρθεί «σε αυτόν τον ολισθηρό και επικίνδυνο δρόμο νευρικότητας και εντάσεων», προσθέτοντας ότι «αντιμετωπίζουμε τα ζητήματα με αποφασιστικότητα και ήπιους τόνους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.