ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την απώλεια της Πόπης Καραγιαννίδου

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την απώλεια της Πόπης Καραγιαννίδου

Τη βαθιά του θλίψη για τον πρόωρο χαμό της γυναίκας του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου εκφράζει σε σημερινή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα αναφέρει ότι «πάντα έδινε τον αγώνα της μέσα από τα κινήματα» και ότι ήταν «μαχόμενη μητέρα μέλος του γονεϊκού κινήματος».

Η κηδεία της θα γίνει αύριο στις 11:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Θέρμης στις 11:00.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της Πόπης Καραγιαννίδου και τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους της. Η Πόπη Καραγιαννίδου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966, ήταν παντρεμένη με τον Σωκράτη Φάμελλο, Αν. Υπ. Περιβάλλοντος, και μητέρα του 17 χρόνου Πέτρου.

Εντάχθηκε από τα μαθητικά της χρόνια στις τάξεις της ΚΝΕ. Σπούδασε στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Πολυτεχνείου του ΑΠΘ, όπου πήρε το πτυχίο της. Καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών της υπήρξε ενεργό στέλεχος της ΚΝΕ Σπουδάζουσας και μέλος του Τομεακού της Συμβουλίου.

Ιδρυτικό μέλος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ της Αριστεράς και της Προόδου και μετέπειτα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Ως επαγγελματίας δραστηριοποιήθηκε ως μελετήτρια Αρχιτεκτονικών Μελετών Δημοσίων και ιδιωτικών Έργων με συμμετοχή σε Αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς.

Διετέλεσε Προϊσταμένη Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Θέρμης και στενή συνεργάτης του Δήμαρχου Θεοδ. Παπαδόπουλου.

Πάντα έδινε τον αγώνα της μέσα από τα κινήματα, ενεργό μέλος της κοινωνίας, μαχόμενη μητέρα μέλος του γονεϊκού κινήματος, εκλεγμένη χρόνια στον σύλλογο γονέων & κηδεμόνων 3ου Δημ. Σχολείου Θέρμης. Ως επιστήμονας εκπροσώπησε τον κλάδο της για χρόνια ως εκλεγμένη αντιπρόσωπος στην ΕΜΔΗΔΑΣ (Ένωση Δημοσίων Υπαλλήλων).

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Καθαρή Δευτέρα 19/2/2018, στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Θέρμης, στις 11:00 π.μ. και ο ενταφιασμός θα γίνει στα Δημοτικά Κοιμητήρια Θέρμης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράκληση της οικογένειας του Σωκράτη Φάμελλου είναι αντί στεφάνου στη μνήμη της Πόπης Καραγιαννίδου τα χρήματα να δοθούν στον σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδας “ΛΑΜΨΗ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.