ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ευ. Βαγιωνάκη: «Να σταματήσει το bulling κατά του Φώτη Κουβέλη»

Ευ. Βαγιωνάκη: «Να σταματήσει το bulling κατά του Φώτη Κουβέλη»

Η βουλετής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευαγγελία Βαγιωνάκη, κάλεσε την αντιπολίτευση να σταματήσει το bulling κατά του κ. Φώτη Κουβέλη.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο που αποποινικοποιεί την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης αφιέρωσε τα πρώτα λεπτά της ομιλίας της προκειμένου να υποστηρίξει τον πρώην πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ και εταίρο της προηγούμενης κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ξεχνώντας ωστόσο τους χαρακτηρισμούς που εκτόξευαν τότε οι «σύντροφοί» της εναντίον του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μπορώ να κατανοήσω τα σχόλια της αντιπολίτευσης για τον ανασχηματισμό. Δεν κατανοώ όμως το bulling στο πρόσωπο του κ. Κουβέλη από το σύνολο της αντιπολίτευσης. Ισως βέβαια να γίνονται γιατί ενοχλεί πάρα πολύ» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Βαγιωνάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.