ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ.Μητσοτάκης ανέχεται τα ρατσιστικά παραληρήματα των βουλευτών του»

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ.Μητσοτάκης ανέχεται τα ρατσιστικά παραληρήματα των βουλευτών του»

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γίνεται σκληρή κριτική στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή τις δηλώσεις Δαβάκη και Φωτήλα, αναφέρεται σε «ρατσιστικά παραληρήματα βουλευτών της ΝΔ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Τα ρατσιστικά σχόλια βουλευτών της ΝΔ εναντίον ολόκληρων κοινωνικών ομάδων, φαίνεται ότι δεν είναι μεμονωμένα περιστατικά. Μετά τον κ. Δαβάκη, σήμερα, ο κ. Φωτήλας, βασιζόμενος σε ένα «κίτρινο» δημοσίευμα εφημερίδας, προέβη σε ένα κρεσέντο ρατσιστικών, προσβλητικών χαρακτηρισμών εναντίον συμπολιτών μας που πάσχουν από ψυχικά νοσήματα. Όσον αφορά τον ίδιο τον κ. Φωτήλα, αυτός, έστω και εκ των υστέρων, και μετά την κατακραυγή, ζήτησε συγνώμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Μητσοτάκης, όμως, εδώ και μέρες σιωπά. Με τη σιωπή του, ανέχεται τα ρατσιστικά παραληρήματα των βουλευτών του, επιβεβαιώνει πως είναι γιαλαντζί φιλελεύθερος και στρώνει το έδαφος για την ακροδεξιά που ηγεμονεύει πλέον στο κόμμα του κ. Σαμαρά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.