Γ. Βαρεμένος για Ιβάν Σαββίδη: «Δεν μιλάμε για ποδόσφαιρο αλλά για επιχειρηματικό πόλεμο»

Γ. Βαρεμένος για Ιβάν Σαββίδη: «Δεν μιλάμε για ποδόσφαιρο αλλά για επιχειρηματικό πόλεμο»

O Γιώργος Βαρεμένος σχολιάζοντας την είσοδο του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, με όπλο στο ντέρμπι της Τούμπας έκανε λόγο για «συμβολική ενέργεια».

«Η κυβέρνηση έκανε προσπάθεια για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Έγινε αυτή η συμβολική ενέργεια του κ. Σαββίδη, που έκανε ζημιά και στην προσπάθεια να εξυγιανθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Παράλληλα, έκανε λόγο για επιχειρηματικό πόλεμο που εξελίσσεται στη χώρα. «Ο κ. Σαββίδης έκανε ένα τραγικό λάθος, πυροβόλησε τα πόδια του και έδωσε άλλη διάσταση στον επιχειρηματικό πόλεμο που μαίνεται στη χώρα. Δεν μιλάμε για ποδόσφαιρο αλλά για επιχειρηματικό πόλεμο», δήλωσε, λέγοντας σε άλλο σημείο πως πρόκειται για «πόλεμο μέχρι θανάτου».

Ο κ. Βαρεμένος, μεταξύ άλλων, υποστήριξε πως ο κ. Σαββίδης έδωσε επιχειρήματα σ’ αυτούς που δεν τον θέλουν στην Ελλάδα, επισημαίνοντας ότι «έδωσε επιχειρήματα σ’ αυτούς που δεν τον θέλουν στην Ελλάδα. Επιχειρηματίες του λένε ότι υπάρχει μία πίτα που δεν σε αφορά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η σαπίλα στο ποδόσφαιρο υπήρχε. Δεν είμαστε στη σφαίρα των λωτοφάγων», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.