ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε πως πραγματικός πρόεδρος της ΝΔ είναι ο Άδ. Γεωργιάδης»

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε πως πραγματικός πρόεδρος της ΝΔ είναι ο Άδ. Γεωργιάδης»

«Σε μια ακόμα ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε πως πραγματικός πρόεδρος της ΝΔ είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στη συνεδρίαση των τομεαρχών του κόμματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι ο κ. Μητσοτάκης, «αφού πρώτα επανέλαβε τα γνωστά καταστροφολογικά του για την οικονομία που διαψεύδονται καθημερινά, απέφυγε για μια ακόμα φορά να εκφέρει θέση για την ονομασία της ΠΓΔΜ για να μη στεναχωρήσει την ακροδεξιά του πτέρυγα, ενώ απέδειξε εκ νέου την ανευθυνότητά του στο θέμα των Ελλήνων αξιωματικών επιτιθέμενος στην κυβέρνηση». «Βέβαια», προσθέτει, «δεν παρέλειψε να δείξει πόσο πολύ φοβάται τη δικαιοσύνη και τη διαλεύκανση της υπόθεσης Novartis, στην προσπάθειά να δικαιολογήσει τη χτεσινή φυγή του κόμματός του από τις εργασίες της προανακριτικής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει, τέλος, ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «ξαναθυμήθηκε πάντως τις κάλπες που για μια ακόμα φορά «έρχονται», περισσότερο ως προειδοποίηση στο εσωτερικό του κόμματός του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.