ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης να σταματήσει να κάνει το «πολιτικό εκκρεμές» στο ζήτημα της ΠΓΔΜ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης να σταματήσει να κάνει το «πολιτικό εκκρεμές» στο ζήτημα της ΠΓΔΜ

«Να σταματήσει επιτέλους να κάνει το πολιτικό εκκρεμές, ανάλογα με το ποιος τον πιέζει κάθε φορά στο εσωτερικό του κόμματός του», καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή τη θέση που εξέφρασε σήμερα για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

«Ο κ. Μητσοτάκης, στην αρχή τασσόταν υπέρ της σύνθετης ονομασίας για όλες τις χρήσεις. Μετά, ζήτησε να αναζητηθεί λύση σε άλλη χρονική συγκυρία. Πριν από μια εβδομάδα ισχυρίστηκε πως δεν έχει προεξοφλήσει τη στάση της ΝΔ και θα εξετάσει την όποια λύση όταν έρθει στη Βουλή. Σήμερα, ισχυρίστηκε πως η ΝΔ θα εκφράσει την εντονότατη διαφωνία της, σε περίπτωση που έρθει μια συμφωνία στη Βουλή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να σταματήσει επιτέλους να κάνει το πολιτικό εκκρεμές, ανάλογα με το ποιος τον πιέζει κάθε φορά στο εσωτερικό του κόμματός του», αναφέρει σε σχόλιό του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.