ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στ. Κούλογλου: «Θα πρέπει να περιμένουμε ένα ισχυρό μήνυμα προς την Τουρκία»

Στ. Κούλογλου: «Θα πρέπει να περιμένουμε ένα ισχυρό μήνυμα προς την Τουρκία»

«Θα πρέπει να περιμένουμε ένα ισχυρό μήνυμα προς την Τουρκία» δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου στον ραδιοσταθμό «Αθήνα 9,84» αναφερόμενος στη σημερινή συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

«Ο τίτλος και μόνο του θέματος στην ημερήσια διάταξη προϊδεάζει για την ισχύ του μηνύματος αυτού: Η παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου στην περίπτωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία» σημείωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θέλουμε να συγκεντρώσουμε στο θέμα τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή» τόνισε, προσθέτοντας: «Η κοινή γνώμη θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη για μία παρατεταμένη κράτηση των δύο στρατιωτικών. Αυτή την πρακτική είχε ακολουθήσει ο Ερντογάν και στην περίπτωση ενός Γερμανού δημοσιογράφου και ενός Αμερικανού πάστορα, τους οποίους επίσης κρατούσε. Κατά αυτόν τον τρόπο δημιουργεί μεγάλο κοινωνικό θέμα εντός της εκάστοτε χώρας και έτσι αυξάνει την διαπραγματευτική του ικανότητα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.