ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Π. Σκουρλέτης: Μην συγχέουμε την κατάτμηση της Β’ Αθήνας με το δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού

Π. Σκουρλέτης: Μην συγχέουμε την κατάτμηση της Β’ Αθήνας με το δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού

Για το θέμα του συσχετισμού της κατάτμησης των μεγάλων εκλογικών περιφερειών με το δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού, μίλησε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, τονίζοντας πως είναι δύο διαφορετικά θέματα. «Όπως ένα άλλο διαφορετικό θέμα είναι και ο εκλογικός νόμος. Η επίκληση ότι τα συζητάμε όλα μαζί τώρα, εγώ το αντιλαμβάνομαι ως υπεκφυγή να συμφωνήσουμε, που αυτό στα λόγια αποτελεί τον κοινό μας τόπο», πρόσθεσε.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha», ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε «είναι διαφορετικά θέματα, τα οποία δεν μπορούμε να τα συγχέουμε. Το ένα είναι υπέρ-ώριμο και αφορά την κατάτμηση της εκλογικής περιφέρειας. Για το άλλο θα πρέπει να δούμε πάρα πολλές παραμέτρους, και τεχνικές και ουσιαστικές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κάποια στιγμή η καχυποψία πρέπει να υποχωρήσει» ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης με αφορμή και την αυριανή συνάντηση στο υπουργείο Εσωτερικών για την κατάτμηση της Β’ Αθήνας και του Υπόλοιπου Αττικής και πρόσθεσε πως περιμένει «να έρθουν αύριο οι εκπρόσωποι των κομμάτων και δεν καταλαβαίνω αυτό το μπρος πίσω των προηγούμενων ωρών και ημερών, όπου έλεγαν θα δούμε αν θα έρθουμε κ.λπ. Ας έρθουν να καταθέσουν τις διαφωνίες τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.