Τσίπρας για προαπαιτούμενα: «Να τελειώνουμε, έχουμε και Μουντιάλ»

Τσίπρας για προαπαιτούμενα: «Να τελειώνουμε, έχουμε και Μουντιάλ»

Σε πηγαδάκι στη Βουλή ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι η ψήφιση των προαπαιτούμενων μέτρων θα έχει ολοκληρωθεί πριν από τις 14 Ιουνίου, ώστε να… προλάβουμε το Μουντιάλ.

Επομένως, η ψήφιση των μέτρων θα γίνει πριν από τις 14 Ιουνίου, ημέρα που ξεκινά το Μουντιάλ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πρωθυπουργός στη… Βουλή.

Η είδηση βγήκε σε πηγαδάκι, όταν ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το γραφείο υψηλόβαθμου στελέχους της Βουλής, προκειμένου να του ευχηθεί. Η παρουσία του συνέπεσε με την επίσκεψη κοινοβουλευτικών συντακτών, με αποτέλεσμα στο πηγαδάκι ο πρωθυπουργός να αποκαλύψει ότι πρέπει μέχρι την έναρξη του Μουντιάλ να έχει τελειώσει το θέμα.

Όταν οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες τον ρώτησαν για τον τρόπο με τον οποίο θα ψηφιστούν τα μέτρα και αν θα πάνε στη Βουλή, ο κ. Τσίπρας απάντησε: «Φέτος θα έχουμε θερινά». Τότε ένας από τους συντάκτες υπενθύμισε πως φέτος υπάρχει και το Μουντιάλ.

«Σωστό» είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε γελώντας: «Αρχίζει και νωρίς φέτος. Έχει τρία παιχνίδια την ημέρα. Πρέπει να έχουμε τελειώσει μέχρι τότε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια του υπουργικού ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε νέο μήνυμα «συναγερμού», λέγοντας ότι πρέπει να ολοκληρωθούν τα προαπαιτούμενα άμεσα, με το οικονομικό επιτελείο να δίνει αγώνα δρόμου είκοσι ημερών για να κλείσει τα ανοιχτά μέτωπα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρωθυπουργός στο τέλος του υπουργικού φέρεται να επανέλαβε ότι πρέπει να κλείσουν οι εκκρεμότητες ενόψει του κρίσιμου Eurogroup στις 21 Ιουνίου. Πηγές αναφέρουν ότι το μεσοπρόθεσμο και το πολυνομοσχέδιο θα κατατεθούν στη Βουλή προς ψήφιση γύρω στις 7 με 9 Ιουνίου, ενώ το Washington Group θα συνεδριάσει πριν από τις 24 Μαΐου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.