ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

36 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν έκτακτη συνεδρίαση Κ.Ο για το πολυνομοσχέδιο

36 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν έκτακτη συνεδρίαση Κ.Ο για το πολυνομοσχέδιο

Την άμεση συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ενημερωθούν για τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η Αθήνα και θα είναι ενταγμένες στο πολυνομοσχέδιο που θα ψηφίσουν ζητούν 36 βουλευτές από όλες τις τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ με έγγραφο αίτημά τους προς το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Στο αίτημα που δημοσιεύει το iefimerida.gr, οι βουλευτές αναφέρουν «Ζητούμε την ταχύτερη δυνατή σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση και συζήτηση για την κατάληξη της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, καθώς και για το σχετικό Πολυνομοσχέδιο που σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βουλής, θα ψηφιστεί το αργότερο μέχρι τις 14 Ιουνίου 2018».

Από τις υπογραφές εκτός από αυτή του Ν.Φίλη ο οποίος με κάθε τρόπο θέτει το θέμα της μείωσης των συντάξεων , ξεχωρίζουν αυτές του Αρ.Μπαλτά, του Νίκου Μανιού και του Ν.Ξυδάκη οι οποίοι κινούνται σε δική τους διαδρομή ο καθένας αλλά υπάρχουν και πολλοί βουλευτές από την ομάδα των 53 όπως η Τασία Χριστοδουλοπούλου, η Αννέτα Καββαδία και ο Χριστόφορος Ππαπαδόπουλος αλλά και άλλοι βουλευτές που δεν ανήκουν στην τάση όπως ο Κ.Μπάρκας και ο Χρ.Μπγιάλας.

Δείτε το κείμενο με τις υπογραφές:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.