ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ. Κυρίτσης: «Ήσσονος σημασίας η εισβολή Ρουβίκωνα στο Υπ. Προστασίας του Πολίτη – «Ναι» σε άδεια του Δ. Κουφοντίνα»

Γ. Κυρίτσης: «Ήσσονος σημασίας η εισβολή Ρουβίκωνα στο Υπ. Προστασίας του Πολίτη – «Ναι» σε άδεια του Δ. Κουφοντίνα»

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης αναφερόμενος στην εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το πρωί της Δευτέρας την χαρακτήρισε ως «πολύ ήσσονος σημασίας».

Όπως παρατήρησε «μέσα στα χρόνια που δραστηριοποιείται ο Ρουβίκωνας έχουμε καταλήξει ότι επιλέγουν μια τακτική που δεν επιφέρει μεγάλες ποινικές διώξεις» για να προσθέσει «έναν που πετάει χαρτάκια τι να τον κάνεις;».

«Το πετάω χαρτάκια είναι τελικά πετάω χαρτάκια. Το πετάω μπογιές είναι ένα σοβαρότερο αδίκημα, ένα πλημέλλημα για το οποίο δικάζεσαι για μερικούς μήνες με αναστολή» πρόσθεσε ο κ. Κυρίτσης χαρακτηρίζοντας καλό ότι υπάρχει αυτή η νομοθεσία και ζητώντας από τη Δικαιοσύνη «να δείχνει μια αναλογικότητα στο πώς επιβάλει τις ποινές».

Ερωτηθείς για την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα ο Γιώργος Κυρίτσης απάντησε ότι «ο Κουφοντίνας, όπως και άλλοι κρατούμενοι, όταν δικαιούνται άδεια πρέπει να τους δίνεται. Άδειες δίνονται σε όλους τους κρατούμενος σχεδόν ανεξάρτητα από τα αδικήματα στα οποία έχουν καταδικαστεί. Δεν βλέπω γιατί πρέπει να εξαιρεθεί η περίπτωση του κυρίου Κουφοντίνα».

Κληθείς να τοποθετηθεί για τα νέα μέτρα που φέρνει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που συζητείται σήμερα στη Βουλή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι «οι νέες επιβαρύνσεις είναι σε μια κατεύθυνση φορολογικής δικαιοσύνης» ενώ ειδικά για τις συντάξεις είπε ότι «το τι θα γίνει με τις συντάξεις θα το δούμε… Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα μας είναι να τελειώνουμε με τα μνημόνια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά, τέλος, τον ΕΝΦΙΑ και την μη κατάργησή του ο κ. Κυρίτσης υποστήριξε ότι είναι δίκαιο να υπάρχει ένας φόρος ακινήτων ενώ στην παρατήρηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υποσχεθεί την κατάργησή του, ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος είπε ότι «και ο ΕΝΦΙΑ είναι ένα είδος φόρου ακίνητης περιουσίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.