Ν. Παπαδόπουλος: «Αποτύχαμε ως κυβέρνηση να φέρουμε τους μισθούς στα 750 ευρώ»

Ν. Παπαδόπουλος: «Αποτύχαμε ως κυβέρνηση να φέρουμε τους μισθούς στα 750 ευρώ»

Στην παραδοχή ότι η κυβέρνηση απέτυχε να φέρει τους μισθούς στα 750 ευρώ προέβη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος. «Όταν κάνεις μια συμφωνία κάπου πετυχαίνεις και κάπου αποτυγχάνεις.

Δεν καταφέραμε ακόμα να έχουμε τη μείωση του κόστους της αγροτικής παραγωγής, δεν κατάφερες όλα αυτά να κάνεις το μεροκάματο στα 750 ευρώ. Λες “απέτυχα” και προσπαθώ στην επόμενη περίοδο να φτάσω σε αυτά τα επίπεδα».

Όσον αφορά τις αποδοκιμασίες σε βάρος του την Τρίτη σε εκδήλωση στη Λάρισα ο κ. Παπαδόπουλος υποστήριξε ότι «δεν ήταν διαμαρτυρόμενοι πολίτες. Ο διαμαρτυρόμενος κάνει έναν δημοκρατικό διάλογο σε ρωτάει και απαντάς. Το να βρίζεις και να έχεις και φράσεις οι οποίες είναι απαράδεκτες και προσβάλουν δεν είναι σωστό».

Σύμφωνα με τον ίδιο όλα συνέβησαν όταν πήγε σε μια ημερίδα της περιφέρειας για την Κοινή Αγροτική Πολιτική «για να πω τις απόψεις μου»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αποδέχθηκε, τέλος, την ευχή «καλό κουράγιο» γιατί, όπως είπε, «έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.