ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: “Γιατί ο Στουρνάρας δεν παίρνει θέση για τη συμφωνία;”

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: “Γιατί ο Στουρνάρας δεν παίρνει θέση για τη συμφωνία;”

Προς νέο “ψυχρό επεισόδιο” στις σχέσεις κυβέρνησης και Διοικητού της Τραπέζης της Ελλάδος οδηγεί η μη τοποθέτηση του Γιάννη Στουρνάρα απέναντι στη συμφωνία του Eurogroup της περασμένης Πέμπτης.

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιούνται “γιατί ο Γιάννης Στουρνάρας δεν παίρνει θέση για τη συμφωνία;” , πολύ περισσότερο –όπως επισημαίνουν τα ίδια στελέχη- η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα εκφράζεται πολύ θετικά για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε.

Προφανώς μόνο τυχαίες δεν ήταν οι αιχμές που άφησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στο Ζάππειο το βράδυ της Παρασκευής για εκείνους “που εισηγούντο πιστοληπτικές γραμμές στήριξης” αντί για τη συμφωνία και την “καθαρή έξοδο” που επεδίωκε η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος να δεχθεί δημόσια κριτική από κυβερνητικά στελέχη, τα οποία ήδη τον κατηγορούν για “εκκωφαντική σιωπή”, ενώ άσπονδοι φίλοι του στο κυβερνών κόμμα προγραμματίζουν να κάνουν λόγο ακόμα και για “πολιτικά παιχνίδια” του Γιάννη Στουρνάρα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είναι κατανοητό οι σχέσεις κυβέρνησης και Διοικητού Τραπέζης της Ελλάδος, με την καχυποψία που υπάρχει και από τις δυο πλευρές, πολύ δύσκολα θα επιστρέψουν σε συνθήκες …κανονικότητας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.