ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση στον Κ. Μητσοτάκη για Novartis

ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση στον Κ. Μητσοτάκη για Novartis

Επικαλούμενο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για στενές σχέσεις με τον Κωνσταντίνο Φρουζή, πρώην αντιπρόεδρο της Novartis.

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ :

«Η εφημερίδα Documento αποκαλύπτει ηλεκτρονική αλληλογραφία ανάμεσα στον κ. Μητσοτάκη, και στον κ. Φρουζή της Νοβάρτις, που δεν αφήνει καμιά αμφιβολία ότι:

Πρώτον, οι δυο τους είχαν στενές, φιλικές σχέσεις, πράγμα που έχει αποκρύψει επιμελώς ο κ. Μητσοτάκης.

Δεύτερον, ο κ. Φρουζής στήριξε την εκστρατεία του κ. Μητσοτάκη για την εκλογή του στην αρχηγία της ΝΔ τόσο απροκάλυπτα, ώστε να παραθέτει πολυτελή δείπνα στο σπίτι του, με τη συμμετοχή πολλών στελεχών μεγάλων επιχειρήσεων και, βέβαια, του ίδιου του κ. Μητσοτάκη.

Τρίτον, η σχέση τους αποκαλύπτεται αμοιβαία επωφελής. Ο κ. Φρουζής από τη μια παραθέτει δείπνα στήριξης του κ. Μητσοτάκη, και από την άλλη του στέλνει το βιογραφικό του, και σειρά υμνητικών δημοσιευμάτων για το πρόσωπό του, προφανώς για να προωθήσει ο αρχηγός της ΝΔ την επαγγελματική τοΥ καριέρα.

Μετά και από αυτήν την αποκάλυψη, ο κ. Μητσοτάκης καλείται να απαντήσει:

Γιατί απέκρυψε τη στενή σχέση του με τον Φρουζή;

Πού οφείλεται η μετά σαμπάνιας στήριξη του Φρουζή στο πρόσωπό του;

Ποια συναλλαγή κρύβουν οι αμοιβαίες «εξυπηρετήσεις» τους;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, καθώς ο αρχηγός της ΝΔ είναι υπότροπος, γιατί παρόμοιες σχέσεις είχε με τον Χριστοφοράκο της Siemens, είναι καιρός να αφήσει τις υπεκφυγές περί “σκευωρίας” και να δώσει πειστικές εξηγήσεις για την ανάρμοστη σχέση του με τον πρωταγωνιστή του σκανδάλου που συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.