ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Απάντηση Μαξίμου σε Κ.Μητσοτάκη για το δάνειο των 250.000 ευρώ των αδερφών του Α.Τσίπρα

Απάντηση Μαξίμου σε Κ.Μητσοτάκη για το δάνειο των 250.000 ευρώ των αδερφών του Α.Τσίπρα

Στα άκρα φαίνεται πως φτάνει η κόντρα Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «Παραπολιτικά» για ευνοϊκούς διακανονισμούς δανείων των αδερφών του Α.Τσίπρα.Το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού να απειλεί ευθέως με μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση.

«Ο πανικός του κυρίου Μητσοτάκη είναι τελικά πολύ κακός σύμβουλος», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού απαντώντας στη νέα ανακοίνωση της ΝΔ, κατηγορώντας τον πρόεδρο της για «φτηνό αντιπερισπασμό με συκοφαντίες και ανακρίβειες για τον αδελφό του πρωθυπουργού».

Σε μια ακόμα σκληρή ανακοίνωση κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώνει ότι ο κ. Μητσοτάκης «επειδή δεν τολμά να φανερώσει ποιος χρηματοδότησε τη σύζυγό του, ούτε απαντά γιατί δεν καταθέτει πόθεν έσχες, επιδίδεται σε έναν φτηνό αντιπερισπασμό με συκοφαντίες και ανακρίβειες για τον αδελφό του Πρωθυπουργού»Το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού σημειώνει ότι «η ΝΔ, όμως, σε αντίθεση με τις εφημερίδες του συνεταίρου του αρχηγού της, είναι αξιωματική αντιπολίτευση και όχι ρυπαρό έντυπο, που το εκδίδουν άνθρωποι του υποκόσμου» και την καλεί «να παρουσιάσει άμεσα τα στοιχεία που αποδεικνύουν καταδίκη και μη έκτιση ποινής του αδερφού του Πρωθυπουργού».«Ειδάλλως» υπογραμμίζει, «εκτός από κοινοί συκοφάντες, θα είναι και υπόλογοι κατά το νόμο».

Εν είδει υστερόγραφου προς τη ΝΔ, το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού σχολιάζει: «Να επανέλθετε. Όσο επανέρχεστε τόσο εκτίθεστε και άλλο τόσο μεγαλώνει το ποσό της αποζημίωσης που θα επιδικαστεί».

Σε προηγούμενη ανακοίνωση του, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού είχε επισημάνει ότι πρωθυπουργός είναι διαθέσιμος να μιλήσει ανοιχτά για οποιαδήποτε επιχειρηματική δραστηριότητα συγγενικών του προσώπων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.