ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ελένη Αυλωνίτου: «Ο κόσμος κάηκε γιατί δεν έχει εκπαιδευτεί» (βίντεο)

Ελένη Αυλωνίτου: «Ο κόσμος κάηκε γιατί δεν έχει εκπαιδευτεί» (βίντεο)

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου σε μία προσπάθεια να αποποιηθεί των ευθυνών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε μία απίστευτη εξήγηση για τις αιτίες των απωλειών στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Η βουλευτής απέδωσε τις απώλειες στην έλλειψη… εκπαίδευσης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «υπάρχει κόσμος που δεν ξέρει, που δεν έχει εκπαιδευτεί. Το ξέρετε ότι υπάρχει κόσμος που κάηκε μέσα στη θάλασσα», συνέχισε η Ελένη Αυλωνίτου, «γιατί νόμιζε ότι θα μπει μέσα στο νερό και θα σωθεί;».

Η τοποθέτηση της Ελένη Αυλωνίτου προκάλεσε την αντίδραση των παρουσιαστών και έτσι η βουλευτής δεν κατάφερε να εξηγήσει την πρωτότυπη θεωρία της. Ο κόσμος κάηκε γιατί δεν ήξερε κολύμπι ώστε να απομακρυνθεί από την ακτή που φλεγόταν; Δεν ήξερε πώς να σωθεί από τις φλόγες όταν βρέθηκε μέσα στη θάλασσα;

Σε κάθε περίπτωση, η περίεργη θεωρία της Ελένης Αυλωνίτου, που προσπάθησε να αποσείσει τις κυβερνητικές ευθύνες για την εκατόμβη στο Μάτι, προκάλεσε ήδη έντονες διαμαρτυρίες και πολλές ειρωνείες στα social media, ενώ το βίντεο με τις απίθανες δηλώσεις της δημοσιοποίησε η νεοδημοκρατική «Ομάδα Αλήθειας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.