ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πότε γιορτάζει ο Τζίγκερ;

Πότε γιορτάζει ο Τζίγκερ;

Στην εξεταστική επιτροπή της βουλής για τα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ, είχε κληθεί χθές να μιλήσει και να καταθέσει τις απόψεις του, ο ιδιοκτήτης του καναλιού Star κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης. Περισσότερο γνωστός και ως «Τζίγκερ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο μέσα και έξω απο την αίθουσα καθώς στο εντευκτήριο της βουλής που ήταν ανοικτές οι τηλεοράσεις αρκετοί βουλευτές και συνεργάτες βουλευτών παρακολοθούσαν τα λεγόμενά του. Κάποια στιγμή ο βουλευτής της Ν.Δ Κώστας Τασούλας που διακρίνεται για το έντονο χιούμορ του, κοντοστέκεται μπροστά σε μια απο τις τηλεοράσεις και ρωτά έναν απο τους συνεργάτες του Ανδρέα Λοβέρδου που παρακολουθούσε με ενδιαφέρον τι έλεγε ο γνωστός επιχειρηματίας: Ποιός είναι ο κύριος; Ο Βαρδινογιάννης , ο Τζίγκερ του απαντά. Ο Τζίγκερ ; ξανά ρωτά ο κ. Τασούλας. Ναι του απαντά ο συνεργάτης του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Και δεν μου λέτε κύριε, σκύβει αυτή τη φορά ο κ. Τασούλας προς το μέρος του: και πότε γιορτάζει ο κ. Τζίγκερ;  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.